Valmarez

PORTOFOLIU

Montare corpuri de iluminat

Abordăm fiecare proiect cu atenție la detalii și profesionalism, asigurându-ne că fiecare montaj este realizat în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Cu un portofoliu diversificat de lucrări finalizate și clienți mulțumiți, suntem dedicați să oferim soluții care să îmbunătățească estetica și funcționalitatea oricărui spațiu.

Foarte multumit de profesionalismul echipei si de serviciul
oferit, lucrare executata peste nivelul asteptarilor mele, cu
seriozitate si promptitudine. Felicitari si vom colabora in continuare!

Aurel

Profesionisti pe toate planurile. Totul a decurs perfect de la decopertare, transport, refacere. Echipa completa de electricieni, instalatori, faiantari, etc. Fara surprize, fara incidente, totul in termenii agreeati si in timpul estimat pentru
renovare.

Răzvan

Renovare baie de la 0

Acest proiect a însemnat transformarea unui spațiu obișnuit într-o capodoperă a designului și funcționalității. Prin îndrăzneala de a aborda schimbări majore, am reușit să creăm un spațiu cu totul nou, care îmbină eleganța contemporană cu funcționalitatea de neegalat.

Am colaborat cu aceasta firma pentru renovarea unui apartament iar rezultatul final a fost unul foarte bun. Lucrurile au decurs foarte ok, oamenii find implicati si interesati ca lucrurile sa fie executate bine si rezultatul final sa fie cel dorit. Am apreciat faptul ca au venit cu sugestii si idei in anumite situatii in care stabilisem ca lucrarile vor fi executate intr-un anumit fel insa rezultatele nu ar fi fost dintre cele mai bune.

Daniel

Foarte mulțumit! Recomand cu încredere! O echipa minunata cu oameni buni!

Robert

Renovare totală bucătărie

Proiectul nostru de renovare totală a acestei bucătării a transformat complet spațiul, aducându-i o nouă viață și funcționalitate. De la o bucătărie veche și depășită, am creat un mediu modern, elegant și practic, perfect adaptat nevoilor și preferințelor clienților noștri.

Foarte multumita, recomand cu încredere.

Laura

Recomand cu încredere. Profesionalism și prompitudine!!!
*calități rar întâlnite la alte firme de construcții

Cristina

Renovare & Finisaje apartament

De la începutul proiectului și până la finalizare, echipa noastră s-a ocupat de toate aspectele renovării, lucrând în strânsă colaborare cu clienții noștri pentru a le transforma viziunile în realitate. Am gestionat fiecare etapă a proiectelor cu profesionalism și atenție la detalii, asigurându-ne că fiecare aspect al apartamentelor a fost abordat în mod corespunzător.

Termosisteme complete

Proiectul nostru de realizare a unui termosistem complet de la zero reprezintă un exemplu de excelență în domeniul construcțiilor și ingineriei. Pornind de la 0, am creat un sistem de termoizolație complet, care nu doar îmbunătățește eficiența energetică a clădirii, ci și oferă un nivel superior de confort și durabilitate.