Valmarez

Termeni si Conditii

1. Introducere

Bine ați venit pe site-ul VALMAREZ CORPORATION S.R.L. (denumit în continuare “Site-ul”), găzduit la adresa valmarez.ro. Vă rugăm să citiți cu atenție și să înțelegeți acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza site-ul nostru. Utilizarea acestui site implică acceptarea în întregime a acestor termeni.

2. Descrierea Serviciilor

Site-ul oferă servicii de constructii, renovari și servicii conexe. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile stabilite în prezentul document.

3. Accesul și Utilizarea Site-ului

3.1. Accesul la site este permis doar pentru uz personal și nu trebuie să fie utilizat în scopuri ilegale sau dăunătoare.

3.2. Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau întrerupe accesul la site pentru oricare dintre utilizatorii săi, cu sau fără notificare prealabilă, dacă se constată că utilizarea site-ului este în contradicție cu acești Termeni și Condiții sau cu legile în vigoare.

4. Drepturi de Autor și Drepturi de Proprietate Intelectuală

4.1. Toate conținuturile de pe site, inclusiv, dar fără a se limita la, texte, imagini, grafică, design, software și toate materialele conexe, sunt protejate de drepturile de autor și de alte legi privind drepturile de proprietate intelectuală. Orice utilizare neautorizată a acestor materiale este strict interzisă.

4.2. Nu puteți reproduce, distribui, modifica, publica, transmite, transfera sau crea opere derivate din conținutul site-ului fără consimțământul nostru scris prealabil.

5. Confidențialitate

5.1. Colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal sunt reglementate de Politica de Confidențialitate a site-ului, care face parte integrantă din acești Termeni și Condiții.

6. Limitarea Răspunderii

6.1. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru eventualele pierderi sau daune suferite ca urmare a utilizării sau accesării site-ului sau a serviciilor noastre.

6.2. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe site-ul sau serviciile oferite în orice moment, fără notificare prealabilă.

7. Dispoziții Finale

7.1. Acești Termeni și Condiții reprezintă întregul acord între dvs. și VALMAREZ CORPORATION S.R.L. cu privire la utilizarea site-ului și serviciilor noastre.

7.2. Orice litigiu sau controversă legată de acești Termeni și Condiții va fi supus jurisdicției instanțelor competente.

7.3. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificare va fi comunicată pe site-ul nostru.